Banaanid muutuvad päris kiiresti pruuniks ja mitte väga isuäratavaks. Kuna ma viskan niigi liiga palju toitu ära, mõtlesin, et võiks need kuidagi ära kasutada. Tulemuseks tuli maailma parim magustoit:)
Vaja läheb:
150g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
0,3l mandlipiima
1 tl jahvatatud kaneeli
100g suhkrut
2 spl oliiviõli
2 muna
2 küpset banaani
0,5 tl soola
Sega ühes kausis kokku jahu, suhkur, kaneel, sool ja küpsetuspulber. Teises kausis purusta kahvliga banaanid ja sega kokku muna, mandlipiima ja õliga. Vala kõik omavahel kokku, määri leivavorm õliga kokku ning vala tainas vormi. Soojenda ahi 180 kraadini ning küpseta ahjus 30 minutit.
Tainale võib lisada ka tumeda šokolaadi tükke, mida minul seekord võtta ei olnud. Serveeri jäätise ja värskete marjadega.

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar