Vaja läheb (2 in):
1 baklažaan
Oliiviõli tšilliga
200g spinatit
100g basiilikut
200g tomatiga pastakaste
2 sl riivsaia
100g riivjuustu
soola
pipart
Viiluta baklažaan õhukesteks ribadeks. Aseta viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja vala peale tšillist oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga. Küpseta viile ahjus 220 kraadi juures 10 minutit. Samal ajal sega kausis kokku ricotta, pool riivjuustust, basiilik ja spinat. Basiilikut ja spinatit loputa enne kuuma veel all, et nad natukene kokku närbuksid. Võta baklažaaniviilud ahjust, tõsta igale viilule natuke täidist, keera viilud rulliks kokku ning aseta üksteise vastu ahjuplaadile. Vala tomatikaste rullide peale, raputa üle riivsaia ning juustuga ja pane kõik uuesti ahju. Küpseta 220 kraadi juures 20 minutit.

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar